koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Wie of wat is GPPits.net?

GPPits.net is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste F1-sites in Nederland en België, maar wie zijn wij nu eigenlijk?

GPPits.net is een onafhankelijke website die snel en objectief Formule 1-nieuws brengt. In 1998 werd de website opgericht door Formule 1-fans om mede-Formule 1-liefhebbers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in de Formule 1-wereld. ‘F1-nieuws door fans voor fans’, past dan ook goed bij ons.

Op GPPits.net vind je elke dag de laatste nieuwtjes die wij jullie als F1-fans niet willen onthouden. Gedurende de raceweekenden houden wij jullie natuurlijk ook op de hoogte. Na de verschillende onderdelen zorgen wij ervoor dat de uitslagen op de Pits na te lezen zijn. Mocht je de race op zondag gemist hebben, dan zorgen wij van GPPits ervoor dat je niet lang hoeft te treuren. Na elke race verschijnt er namelijk een nabeschouwing van de race op de site.

Een van de dingen die GPPits.net onderscheidt van andere Formule 1-sites is het ‘Magazine’ op de site. In het Magazine kun je de nabeschouwing van de races terugvinden, maar ook artikelen waarin de rijke F1-geschiedenis besproken wordt.

GPPits.net is niet alleen een site waar je nieuws en achtergrondverhalen kunt vinden. Achter GPPits.net zit het grootste Formule 1-forum van Nederland en België waar je je mening kunt delen met anderen. Zo kun je napraten over de race of discussiëren over andere zaken die Formule 1 aangaan. Je kunt ook praten over andere sporten en andere onderwerpen zoals bijvoorbeeld je muzieksmaak.

Denk je dat jij een waardevolle aanwinst bent voor de Pits en wil je graag je steentje bijdragen, neem dan contact op met ons op info@gppits.net

F1 nieuws

F1 Pits Magazine

F1 Forum

En je kan zeggen van Bernie wat je wil, het is waarschijnlijk wel allemaal waar ook nog.
— sloggerke
*/?>
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.