Stroll klaar om te racen in GP Bahrein na herstel na fietsongeluk

Formule 1-coureur Lance Stroll lijkt klaar om te racen tijdens de Bahaise GP, vrijdag begint de eerste race van het seizoen. De Canadaese coureur van Aston Martin liep een blessure aan zijn pols op bij een fietsongeluk, maar is op tijd hersteld om de eerste grand prix van het jaar te rijden.

Ongeveer een aand geleden, tijdens een trainingssessie in Spanje, viel Stroll van zijn fiets. Hij knalde met zijn voorband in een kuil in de weg en moest daarna aan zijn pols worden geopereerd.

Het ongeluk deed Stroll de testdagen van het circuit van Bahrein missen, die van 23 tot en met 25 februari plaatsvonden. Felipe Drugovich, uit Brazilië, nam de tests voor hem over, maar kon deze al na een paar minuten moet beëindigen vanwege technische problemen aan de auto.

Het leek erop dat Stroll ook dit weekend ook door Drugovich vervangen moest worden, maar gelukkig is dat niet meer nodig, hij is gewoon klaar om te racen op het Bahrein International Circuit en kan beginnen aan de eerste race van dit seizoen.